Torsdag d. 11. maj gav skriveglade elever fra Odense stx og hf tekstoplæsninger og udgav deres egen antologi på Musikbiblioteket i Odense. Seancen skete som afslutning på OS Forfatterakademiet, som eleverne har fulgt siden december.

På OS Forfatterakademiet 2017, som har kørt siden december, har forfatterspirer fra de alle fire OS-gymnasier haft mødtes for at dyrke deres fælles passion for de skønlitterære genrer, lyrik og epik. Deltagerne har i løbet af foråret modtaget skrive- undervisning og vejledning af Julie Gufler og Rúni Weihe fra Forfatterskolen i København. Desuden har den fynske forfatter Jesper Wung-Sung aflagt akademiet et besøg for at fortælle eleverne om sit forfatterskab.

Torsdag aften på Musikbiblioteket i Odense kulminerede akademielevernes anstrengelser i udgivelsen af antologien ’Stemmer fra OS’, som eleverne ved samme lejlighed gav oplæsninger fra. Rúni Weihe og Julie Gufler deltog ved arrangementet, hvor de takkede og roste eleverne for deres beundringsværdige åbenhed og mod til at dele ud af sig selv gennem skrivekunsten.

Har du lyst, kan du læse elevernes antologi, som er udsmykket med collografiværker fra OS Kunstakademiet, her:

Antologi – Stemmer fra OS