Fjerde gang blev lykkens gang for Mulernes Legatskole, som fredag hjemførte sit første trofæ til OS Regatta. Sct. Knuds Gymnasium stod igen i år for den største metalhøst. 

Mulernes Legatskole er ikke længere skolen, som aldrig har vundet noget til OS Regatta.

Det står klart efter fjerde udgave af den store gymnasiedyst, hvor mulerne endelig fik hul på bylden og tog den samlede sejr i idrætskonkurrencen (fodbold, petanque, paddle-tennis, beachvolley, tovtrækning).

RÅB DET UD TIL ALVERDEN:Mulerne vandt noget ved Regattaen… både paddle tennis, tovtrækning, volleyball. Og ikke…

Gepostet von MulerUpdate am Sonntag, 5. Mai 2019

Så gjorde det knapt så meget for Torben Jakobsen og co., at successen var til at overse i Regattaens kongedisciplin; dragebådssejllads.

Her var det igen i år Sct. Knuds Gymnasium, som satte sig tungt på begivenhederne. Fire finalepladser og tre trofæer blev det til for de rødklædte Knuds-tropper, som dog blev sat eftertrykkeligt på plads af Tornbjerg Gymnasium i pigefinalen.

TORNBJERGS GIRLPOWER BANKEDE SCT. KNUDS ?

Gepostet von Tornbjerg Gymnasium am Freitag, 3. Mai 2019

Odense Katedralskole havde ikke marginalerne med sig til årets Regatta.

De blå roede sig flot i to finaler, men begge blev tabt til Sct. Knuds Gymnasium efter tætte målfotoafgørelser. Se selv nedenfor, hvor TÆT det var i 1. års mix-finalen.

MÅLFOTODet handler ikke om at komme først, men om at være med. Og det var mixbåden. Til stregen. De fortjener et kram, et hjerte eller bare en varm tanke ❤️ ?.

Gepostet von Odense Katedralskole am Freitag, 3. Mai 2019