Hundredevis af unge og deres forældre benyttede chancen for at besøge vores gymnasier til Åbent Hus i løbet af januar. Her blev de modtaget med åbne arme af elever, lærere og ledelse, som flittigt svarede på spørgsmål og fortalte om livet til hverdag og fest på det enkelte gymnasium. 

Formand Torben Jakobsen gør status oven på en begivenhedsrig januar, hvor alle fire gymnasier i Odense stx og hf først holdt Åbent Hus for hundredevis af besøgende, inden man fulgte op med mini-arrangementer særligt for efterskoleelever.

“Infomøderne er veloverstået, og jeg fornemmer, at de besøgende fik et godt indtryk af de mange alsidige tilbud og det høje faglige niveau på de fire gymnasier. Det samlede flotte fremmøde tyder på, at alle fire skoler igen bliver fyldt op med videbegærlige elever”, lyder det fra Torben Jakobsen, som selv er rektor på Mulernes Legatskole.

Vi glæder OS til at byde kommende elever velkommen på vores fire gymnasier – Mulernes Legatskole, Odense Katedralskole, Sct. Knuds Gymnasium og Tornbjerg Gymnasium – efter sommerferien!

Overvejer du at søge ind på stx eller hf i Odense?

Her på sitet kan du finde en masse vigtige informationer om vores uddannelser. Besøg også skolernes hjemmesider, hvor du – blandt meget andet – kan læse om uddannelsernes opbygning (studieretninger, fagpakker, valgfag m.m.) på det enkelte gymnasium.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte OS.

Flugten til Amerika? – Stor interesse for studieretning med USA-udvekslingMandag den 28. januar afholdt Mulernes…

Gepostet von MulerUpdate am Dienstag, 29. Januar 2019

TAKTak til de over tusind gæster og alle de mange fra Katedralen, der gjorde Åbent Hus til en hyggelig aften. Vi ses til sommer :-)

Gepostet von Odense Katedralskole am Donnerstag, 24. Januar 2019

Til efterskoleelever og andre, der missede vores infoaften:KOM FORBI FREDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 14

Gepostet von Tornbjerg Gymnasium am Montag, 4. Februar 2019