Man mærker det tydeligt. Der hersker en helt speciel stemning på Odenses almene gymnasier i disse dage. Alle vegne er der glade studenter. Stolte familiemedlemmer og venner.  Champagnepropper, der springes. Følelser, der får frit løb. 

Det er med andre ord studenteruge. Den uge på året, hvor der sættes et endegyldigt punktum for to, tre eller fire års flid, slid og målrettethed på STX og HF.

De sidste eksamener blev afsluttet i onsdags, og herefter var det tid til de faste og festlige traditioner, som hører sig til på gymnasiet. Les lanciers. Gallafest til den lyse morgen. Og til sidst den afsluttende dimission i formiddag, hvor studenterne fik eksamensbeviset i hånden, inden de blev sendt afsted i studentervogne rundt i Odense og omegns gader.

Du kan se billeder fra alle festlighederne på vores Facebook-side samt de enkeltes gymnasiers medier.

Det er gallaaften på Odenses almene gymnasier! ???Se her hvordan det så ud, da de smukke studenter gjorde deres entré på Sct. Knuds Gymnasium ??

Gepostet von Odense stx og hf am Mittwoch, 26. Juni 2019

Endelig kom galladagen på Tornbjerg Gymnasium. De nyudsprungne studenter fik i går fejret afslutningen på de sidste 3-4 år og ønskes stort tillykke med huerne!

Gepostet von Tornbjerg Gymnasium am Donnerstag, 27. Juni 2019

TILLYKKE ALLE SAMMENStudenter i gården. Studenter i kongens have. Studenter i byen. Det er en fryd at fejre jer. Selv vejret smiler

Gepostet von Odense Katedralskole am Dienstag, 25. Juni 2019

MULERSTUDENTER SPRÆNGER KARAKTERSKALAENVi plejer ikke at prale med elevernes karakterer her på siden, men vil…

Gepostet von Mulernes Legatskole am Samstag, 29. Juni 2019