Ild, eksplosioner og røg. Det skortede ikke på effekter, da elever fra OS Science-akademi leverede et spektakulært afslutningsshow foran venner og familie.

Gennem de seneste uger har en gruppe elever fra Mulernes Legatskole, Odense Katedralskole, Sct. Knuds Gymnasium og Tornbjerg Gymnasium for alvor nørdet naturvidenskab.

Eleverne har nemlig været en del af OS Science-akademi. Et akademi, som vores fire skoler har arrangeret i fællesskab for elever med særlig interesse for naturvidenskab.

I weekenden blev der sat punktum for det hele – og dét med et brag. Bogstaveligt talt.

Så er der fest! Læs med her om Odense stx og hf's Scienceakademi, der har holdt afslutning med selvoppustelige balloner…

Geplaatst door Sct. Knuds Gymnasium op zondag 18 maart 2018

I lokale 55 på Syddansk Universitet diskede vores unge science-entusiaster op med et underholdende show, som samlede alt, hvad de har arbejdet med gennem forløbet på akademiet. Blandt andet eksplosioner.

Se de dedikerede elever folde sig ud i videoindslaget nedenfor.

OS Science-akademi var arrangeret i samarbejde med Syddansk Universitet og Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF).

Eleverne kunne benytte sig af laboratoriefaciliteterne på Syddansk Universitet, og de fik på alle samlinger hjælp af en række UNF-frivillige til at udføre de forskellige naturvidenskabelige forsøg.