Sct. Knuds Gymnasium blev den store triumfator, da OS-skolerne for tredje år i træk dystede i dragebådssejllads og andre idrætsaktiviteter til OS Regatta. 

Der blev basket med pagajerne og kæmpet om håneretten, da 3000 elever og lærere fra vores fire OS-skoler satte hinanden stævne til den årlige tradition: OS Regatta ved havnen i Odense.

Som noget nyt var der i år indlagt en 1. års afdeling med et miks af drenge og piger i besætningen, ligesom der omkring startafviklingen var gjort yderligere foranstaltninger for at gøre konkurrencen på vandet så fair som overhovedet muligt.

Live fra OS Regatta

Fredag samles 3.000 elever fra Odenses fire gymnasier, når der dystes i dragebådssejlads til den årlige begivenhed OS Regatta.

Geplaatst door TV 2/FYN op Vrijdag 4 mei 2018

OS Regatta 2018 – afgørelsen!

SE AFGØRELSEN PÅ OS REGATTA 2018 ?‍♀️?Hvem var det nu lige, der var hurtigst i dragebådene d. 4. maj?? Du kan nu se et kort sammendrag af finalerne i personale-, pige- og drengekategorien, hvor Mulernes Legatskole, Odense Katedralskole, Sct. Knuds Gymnasium og Tornbjerg Gymnasium alle er repræsenteret! ??(Pt har vi desværre ikke optagelser af 1. års mix-finalen, men til gengæld lægger vi ud med den sidste semifinale i netop denne kategori) #endelafOS #OSRegatta2018

Geplaatst door Odense stx og hf op Maandag 4 juni 2018

På en dejlig solbeskinnet dag, hvor den fyldte havnepromenade emmede af glade mennesker, var det de rødklædte fra Sct. Knuds Gymnasium, som til slut kunne hæve pokalen i både 1. års-, pige- og personalekategorien.

Odense Katedralskole tog sejren hos drengene, mens Tornbjerg Gymnasium blev den samlede vinder af de øvrige idrætskonkurrencer, som bl.a. talte fodbold, petanque, beachvolley, minigolf, parkour, basket og paddletennis. 

Inden det gik løs på havnen, startede dagen – traditionen tro – i Kongens Have, hvor der først var live-musik og fælles briefing, inden skolerne én for én blev sendt afsted mod Byens Ø.

Resultater fra OS Regatta 2018

Personale:

Vinder: Sct. Knuds Gymnasium

2. plads: Mulernes Legatskole

Piger:

Vinder: Sct. Knuds Gymnasium

2. plads: Tornbjerg Gymnasium

Drenge:

Vinder: Odense Katedralskole

2. plads: Sct. Knuds Gymnasium

1.årgang mix:

Vinder: Sct. Knuds Gymnasium

2. plads: Odense Katedralskole

Idrætskonkurrencer:

Vinder: Tornbjerg Gymnasium