Vild med litteratur?

Hvis du er vild med litteratur, så er Odense stx og hfs litteraturcafé lige noget for dig. 

Litteraturcaféen lægger op til en hyggelig aften med forfatterforedrag samt andre litterære, kulturelle og musikalske indslag. Den sidste del vil de dygtige MGK-elever stå for. Desuden vil der være optræden ved DGU-elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Hovednavnet denne aften er forfatter Lars Husum, som står bag romanerne “Mit venskab med Jesus Kristus” og “Jeg er en hær”. Sidstnævnte er netop den roman, der danner rammen om det foredrag, du kan opleve til litteraturcaféen. Aftenens arrangør er Odense stx og hf, der er en sammenslutning mellem Odense Katedralskole, Tornbjerg Gymnasium, Mulernes Legatskole og Sct. Knuds Gymnasium.

Skulle du have lyst til at lægge vejen forbi arrangementet, så er det fredag d. 2. oktober 2015 , du skal sætte kryds i kalenderen. Dørene åbner klokken 19.15. Litteraturcaféen finder sted i forbindelse med Kulturnat i Odense, der afholdes denne fredag.

Når krydset i kalenderen er sat, er det adressen til Odense Katedralskole, du skal taste ind på gps’en. Skolens gamle festsal  danner en stemningsfuld ramme for caféen. Indgang sker ved hoveddøren i skolegården, hvor der også er mulighed for parkering.

Litteraturcaféen er åben for alle, og der er tilmed gratis entré. Så tag endelig en god ven, et familiemedlem eller andre litteraturinteresserede under armen og mød op til en hygge aften i litteraturens og kulturens tegn.

Aftenens program:

19:15: Dørene åbner, hyggemusik ved MGK-elever og salg af drikkevarer mm.
19:30: Velkomst ved rektor og formand for Odense stx og hf Jens T. Bertelsen
19:35: Litterært elevindslag
20:00: Forfatter Lars Husum med foredraget ”Jeg er en hær”
20:45: DGU-dansegrunduddannelse viser uddrag af den moderne ballet ”End of Loneliness” af Tim Rushton
21:00: Spørgsmål og debat
21:30: Musikalsk indslag ved MGK-elever fra Odense Katedralskole og kunstrundvisning på Odense Katedralskole ved rektor Jens T. Bertelsen
22:00 Tak for i aften

Læs også om arrangementet her.