fbpx
Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OS Live-Streaming af foredrag fra Århus Universitet: "Hvordan fungerer hjernen?"

4. oktober 2016 kl. 19:00 - 21:00

- Gratis

D. 4. oktober fra kl. 19.00-21.00 forvandles Odense Katedralskole til folkeuniversitet, når dørene åbnes til live-streaming af foredraget ”Hvordan fungerer hjernen?”, som sendes direkte fra Søauditorierne i Århus.
Her vil professor og læge Leif Østergaard fra Institut for Klinisk Medicin – Center for Funktionelt Integrativ Neurovidenskab, Aarhus Universitetet, fortælle om hjernens komplekse funktioner.

Hvordan fungerer hjernen?
Foredraget giver indblik i den nyeste viden om hjernen, dens funktion, og om årsagerne til de hjernesygdomme, som forskerne arbejder på at forebygge. Leif Østergaard vil fortælle om, hvordan forskerne de seneste årtier har opnået en række gennembrud i vores forståelse af hjernen takket være bl.a. teoretisk fysik og avanceret skanner-teknologi.

Alle kan deltage
Odense stx og hf opfordrer alle elever, som har mulighed for det, til at deltage i live-streamingen af det spændende foredrag. Arrangementet er åbent for alle, så det kan opleves sammen med venner og familiemedlemmer. Niveauet er højt, og som tilhører bliver man udfordret, men man kan få udbytte af foredraget uanset faglige forudsætninger.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til forelæseren under foredraget via sms og Twitter.

Første – men ikke sidste – gang, at OS live-streamer foredrag
Arrangementet er en del af Aarhus Universitets foredragsserie, ‘Offentlige foredrag i Naturvidenskab’, som består af en række af to-timers aftenforedrag, hvor forskere beretter om de nyeste opdagelser og erkendelser inden for primært naturvidenskab og sundhedsvidenskab.

De fleste af foredragene tiltrækker hver især mere end 2.000 tilhørere alene i Søauditorierne i Aarhus. Samtidig live-streames foredragene på over 70 gymnasier, biblioteker og andre kulturhuse landet over.

Nærmere information omkring kommende live-streaminger af foredrag på de øvrige af Odense stx og hfs gymnasier følger.

Detaljer

Dato:
4. oktober 2016
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1109682519122386/

Arrangører

Sted

Detaljer

Dato:
4. oktober 2016
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1109682519122386/

Arrangører

Sted

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com